Pagal zodiako ženklą

2024 metų horoskopas Svarstyklėms

Išsamus 2024 metų horoskopas Svarstyklių zodiako ženklui.

Tai gali būti sėkmingiausi metai!

2024 metai jums gali pasirodyti vieni sėkmingiausių. Tranzituojant Saturną ir Jupiterį, išdėstytus atitinkamai kvadratuose ir trigemiuose, dviguba planetų energija sustiprins jūsų gyvenimo geranoriškumą. Be to, Saturnas suteiks stabilumo jūsų asmeniniame gyvenime. Ir nors pasireikš buitinės problemos, tačiau greičiausiai namuose jausite laimę ir ramybę. 2024 metai jums gali būti ne tokie sudėtingi, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau turėsite būti atsargūs dėl savo artimųjų sveikatos.

2024 metai gali sukelti daug staigmenų jūsų gyvenime. Tačiau astrologinė prognozė Svarstyklių horoskope sako, kad dėl stipraus Jupiterio įdėjimo į Vandenį ir jo tiesioginio aspekto ant jūsų zodiako ženklo yra tikimybė, kad padidės pajamos iš įprasto šaltinio. Jūs netgi galite tikėtis dabartinio darbo prieaugio ir pripažinimo pažymėjimo. Taigi tikėtina, kad gausite piniginį įvertinimą ir pripažinimą. Jei užsiimate verslu, yra tikimybė, kad jūsų verslo pajamos padidės. Be to, galite ieškoti alternatyvaus šaltinio, kuris padidintų jūsų verslo pajamas.

Ne tik tai, bet ir 2024 metai taip pat yra geriausi, jei pasirenkate aukštesnes studijas. Saturno tranzitas Ožiaragyje ir Jupiterio tranzitas Vandenio zodiako ženkle bus skatinantis. Tačiau planetos tranzito poveikis gali skirtis, atsižvelgiant į kitas jūsų gimimo diagramoje esančias planetas. Be to, tai gali būti metai, kai galėsite sunkiai mokytis ir net tobulinti savo mokymosi įgūdžius geriau išlaikydami. Be to, Jupiterio tranzitas Vandenyje pagerins jūsų kūrybinius įgūdžius ir, jei dalyvausite kokiuose nors kūrybiniuose konkursuose, jūs greičiausiai pasirodysite gerai. Jums patariama, kad dalyvaujant bet kokiose varžybose nebūtų per didelis pasitikėjimas savimi.

Tai jūsų laikas spindėti!

Jei pernai per savo karjerą teko susidurti su daugybe iššūkių, tai 2024-ieji jums turi ką nors įdomaus ir svarbaus. Mes žinome, kad praeitais metais pažangai buvo kliūčių, dėl kurių jūsų gyvenimas buvo nepatenkintas, jums nebuvo malonu pamatyti bet kokią vilties šviesą, kuri suteikė jums ženklų tobulėti. Tačiau 2024 metai suteiks jums daug galimybių, neleiskite šioms galimybėms paslysti.

Tikėtina, kad pagerinsite savo karjeros plėtrą. Saturno aspektas dėl karjeros privers jus sunkiai dirbti, o tuo pačiu Jupiterio aspektas suteiks jums nuolatinę pažangą jūsų pastangose. Todėl naudodamiesi sunkiu darbu ir sėkme, greičiausiai pasieksite sėkmės visose savo pastangose.

Be to, geranoriškumas taip pat bus pastebimas verslo ir savarankiško darbo srityje. Be to, naujos užduotys gali suteikti jums pripažinimą ir net galimybę įrodyti savo įgaliojimus. Atėjo laikas jums sužibėti ir sugrįžti, išryškinti paslėptą talentą.

Laimė slypi geroje sveikatoje!

Galėsite mėgautis savo gyvenimu, tik jei sugebėsite išsaugoti gerą sveikatą. Galėsite lengvai nukreipti savo energiją reikiama linkme ir pasiekti norimą tikslą. Pagal 2024 m. Svarstyklių prognozes Jupiterio ir Saturno poveikis kartu su ženklų valdovu Venera jums bus gana palankus. Negana to, jūs taip pat galėsite išsaugoti savo sveikatą, jei rūpinsitės savo mityba ir reguliariai sportuosite. Tai padės pagerinti jūsų ištvermę ir imunitetą. 2024 m. Vasario, kovo ir balandžio mėnesiai bus ypač geri, nes palanki planetų padėtis gali padidinti jūsų energijos lygį.

Padidinkite savo turto ir santuokos perspektyvas

Taip pat atminkite, kai sveikata gera, tada ir tik tada jūsų energija gali būti nukreipta į produktyvias pastangas. Yra rimtų požymių, kad greičiausiai padidinsite savo turtus, nes būsite labiau susitelkę ir ryžtingesni savo darbui. Be to, 2024 metai yra tinkami atnaujinti namą, netgi turėti antrą namą ar net investuoti į nekilnojamojo turto projektus, kad pagerintumėte savo kapitalą. Tačiau būkite atsargūs ir gerai pagalvokite prieš investuodami į nekilnojamąjį turtą.

Galiausiai, jei planuojate susituokti 2024 m., tai šie metai yra vieni palankiausių metų. Jūsų šeima ir artimi draugai bus patenkinti jūsų sprendimu, palaikys ir padės svarbiu momentu.